Почетна Верски буквар Нова книга на владиката Наум
Нова книга на владиката Наум

Нова книга на владиката Наум

185
0

„Пастирски пристап или поистоветување“ е новата книга на Митрополитот Струмички Наум, која деновиве излезе од печат.

Книгата е во издание на манастирот „Воведение на Пресвета Богородица Елеуса“, Велјуса.

Станува збор за дело кое излегува од печат по повод шеесет години од возобновувањето на Охридската Архиепископија во лицето на Македонската Православна Црква.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *