Почетна Вера Религиозни групи

Религиозни групи

150 витези темплари од целиот свет доаѓаат во Македонија

Уредник
0
-3
2.45K
  Големиот приорат на Македонија на витезите темплари на Ерусалим (O.S.M.T.H.) од 2-ри до 4-ти септември годинава во Охрид, ќе биде домаќин на над 150 витези Темплари од целиот свет кои ќе присуствуваат на Големиот годишен интернационален собор на витези Темплари , што за првпат во историјата на темпларството се одржува во Македонија и воопшто […]