Почетна Репортажа Видео За сите и за нас

За сите и за нас

258
0

Неодамна во Неиве во Италија беше осветен првиот параклис крстилна на Македонската православна црква. Овој параклис е само уште еден дел од мозаикот на развој на Европската епархија, што под водство на Митрополитот Пимен се одвива изминативе десетина години.

Видео репортажата е на Македонската радио телевизија.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *