Почетна Репортажа Видео Величествено: Најголемите охридски светилишта снимени од дрон

Величествено: Најголемите охридски светилишта снимени од дрон

1.24K
0

Како изгледа Охрид снимен од дрон, особено најголемите светилишта, Плаошник, Свети Јован Канео, Свети Наум Охридски.

ohrid dronВиде записот е на словенецот Матијаж Смолич, кој бил во Охрид ова лето.

Ужувајте!

 

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *