Почетна Репортажа Видео Величествен концерт во организација на православните Копти во Египет

Величествен концерт во организација на православните Копти во Египет

1.43K
0

Погледнете го ова величествени видео од концерт во организација на Православните египетски Копти, на кој се пејат духовни песни со кои се слави името Господово. Видеото и настанот е од пред 4 години, но вреди да се погледне.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *