Почетна Вести Средба на Архиепископот Стефан со Амбасадорот на Црна Гора
Средба на Архиепископот Стефан со Амбасадорот на Црна Гора

Средба на Архиепископот Стефан со Амбасадорот на Црна Гора

287
0

Архиепископот Стефан, денеска на 22 февруари имал средба со Амбасадорот на Црна Гора во Македонија, Предраг Митровиќ. Црнгогорскиот Амбсадор бил гостин на Архиепископот во неговиот кабинет во Архиепископијата во Скопје.

Од Кабинетот на Поглаварот на МПЦ, нема детали за што разговарале двајцата.

stefan crno gora

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *