Почетна Вера Ректорот на УКИМ на молебен за успешна учебна година
sep 4
sep 1
sep 3
sep 2
sep 5
sep 6
sep 7
sep 8
sep 9
sep 10
sep 11

Ректорот на УКИМ на молебен за успешна учебна година

177
0

Ректорот на универзитетот Свети Кирил и Методиј, Никола Јанкуловски, во придружба на деканот на Богословскиот факултет, Ѓоко Ѓоргевски, како и голем број универзитетски професори, меѓу кои и поранешниот Ректор н УКИМ, Велимир Стојковски, присуствувале на молебенот за почетокот на новата академска година.

На 18 септември 2017 година, Архиепископот г.г. Стефан во црквата посветена на светиот Јован Крстител отслужил молебен за почеток на новата академска година.

На молитвениот собор присуствувале и голем број студенти од богословскиот факултет.

/фото: СПЕ

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *