Почетна На иста страна На Иста Страна во Дебар!

На Иста Страна во Дебар!

955
0

Четвртата емисија од серијалот На Иста Страна е снена во дебарскиот крај. Дебарчани кога зборуваат за меѓуверската почит, инсистираат на тоа дека кај нив за тоа зборуваат фактите, а не само празните зборови.

debar aОткријте во сабота во 11 часот на Сител, зошто муслиманите им ја должат почитта на христијаните. Откријте како верскиот објект на различниот од себе се чува како свој. Откријте за кумствата на хрисијани и муслимани.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *