Почетна Верски буквар И годинава „Седмица на Светото Писмо“
И годинава „Седмица на Светото Писмо“

И годинава „Седмица на Светото Писмо“

294
0

nedela na sveto pismoОд 19 до 26 јуни и годнава ќе се одржи традиционално „Седмица на Светото Писмо“ во организација на Скопска Епархија на МПЦ – ОА, Библиското здружение „ДОДОМА“ – Движење за организирана духовна обнова на Македонија, Православниот христијански мисионерски центар „Св. апостоли Петар и Павле“ при Црковната Општина „Св. Петар и Павле“ – Ѓ. Петров.

Предавањата на темата „Црквата и светото писмо – сведоци и заштитници на вистината“, ќе бидат во Соборниот храм, „Св. Климент Охридфски“ и на Универзитетот за туризам и менаџмент.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *