Почетна Вести Хуманитарна акција на верниците од црквата „Св. Никола“ во Аеродром
Хуманитарна акција на верниците од црквата „Св. Никола“ во Аеродром

Хуманитарна акција на верниците од црквата „Св. Никола“ во Аеродром

294
0

Верниците од црквата „СВ. Николај Чудотворец“ од Аердором и свештеникот, отец Бобан Митевски организирале хуманитарна акција за најмалите.

1Во акцијата  биле собрани прехрамбени продукти кои била предадени на Хуманитарна организација “Свети Спас” од Драчево.

2

 

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *