Почетна Репортажа ФОТО: Воскресение Христово во Повардарската Епархија
veligden povardarska
veligden povardarska 1
veligden povardarska 2
veligden povardarska 3
veligden povardarska 4
veligden povardarska 5
veligden povardarska 6
veligden povardarska 7
veligden povardarska 8
veligden povardarska 9
veligden povardarska 10
veligden povardarska 11
veligden povardarska 12
veligden povardarska 13
veligden povardarska 14
veligden povardarska 15
veligden povardarska 16

ФОТО: Воскресение Христово во Повардарската Епархија

77
0

Во Соборниот храм на Повардарската епархија „Св. вмч. Пантелејмон“ во Велес, Митрополитот Повардарски г. Агатангел ја објави најторжествената и најрадосната вест на Православието, а потоа отслужи Велигденска Воскресна Литургија.

Погледнете ја галеријата:

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *