Почетна Репортажа ФОТО: Величествен Велигден и годинава во Бигорски
veligden bigorski 2023
veligden bigorski 2023 1
veligden bigorski 2023 2
veligden bigorski 2023 3
veligden bigorski 2023 4
veligden bigorski 2023 5
veligden bigorski 2023 6
veligden bigorski 2023 7
veligden bigorski 2023 8
veligden bigorski 2023 9
veligden bigorski 2023 10
veligden bigorski 2023 11
veligden bigorski 2023 12
veligden bigorski 2023 13
veligden bigorski 2023 14
veligden bigorski 2023 15
veligden bigorski 2023 16
veligden bigorski 2023 17
veligden bigorski 2023 18
veligden bigorski 2023 19
veligden bigorski 2023 20
veligden bigorski 2023 21
veligden bigorski 2023 22
veligden bigorski 2023 23
veligden bigorski 2023 24
veligden bigorski 2023 25
veligden bigorski 2023 26
veligden bigorski 2023 27
veligden bigorski 2023 28
veligden bigorski 2023 29
veligden bigorski 2023 30
veligden bigorski 2023 31
veligden bigorski 2023 32

ФОТО: Величествен Велигден и годинава во Бигорски

189
0

Традиционално Бигорскиот манастир е преполн за воскренската Велигденска литургија. Така беше и оваа 2023 година.

Погледнете ја галеријата на Бигорски:

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *