Почетна Вести Богословскиот факултет во спот за упис на студенти (ВИДЕО)

Богословскиот факултет во спот за упис на студенти (ВИДЕО)

776
2

Православниот богословски факултет, „Свети Климент Охридски“ е дел од кампањата на Студентскиот парламент за промоција на факултетите за идните студенти. Меѓу изработените спотови е и оној за ПБФ.

-Со цел да им помогнеме да идните студенти, односно матурантите кои се уште одлучуваат на кој факултет да се запишат, во соработка со Студентскиот Парламент на УКИМ одлучивме да направиме една серија на видеа во која ќе ги претставиме различните факултети на кои може се продолжи образованието. Што се учи, каква е програмата, колку студенти се запишуваат, што може да се работи по завршувањето на факултетот и многу повеќе, велат иницијаторите.

Погледнете го видеото.

Коментар(2)

  1. Грдо. Глупаво. Стереотипно. Лошо искористена прилика.

  2. На која Црква е Богословскиот факултет???
    Треба да стои: МАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА – ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА
    Богословски факултет “Св. Климент Охридски“
    Скопје

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *