Почетна Галерија Бадникови поворки и во Бравеница
Бадникови поворки и во Бравеница

Бадникови поворки и во Бравеница

140
0

Повеќе од 200 деца беа дел од Бадниковите поворки низ Бравеници.

Ова е втора по ред Бадникова поворка во Бравеница, во која децата пеејќи ја Вечниот Бог го најавија Христовото Раѓање.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *