Почетна Репортажа Воскресение во Струмица
veligden strumicka 1
veligden strumicka 2
veligden strumicka 3
veligden strumicka 4
veligden strumicka 5
veligden strumicka 6
veligden strumicka 7
veligden strumicka 8
veligden strumicka 9
veligden strumicka 10
veligden strumicka 11
veligden strumicka 12
veligden strumicka 13
veligden strumicka 14
veligden strumicka 15
veligden strumicka 16
veligden strumicka 17
veligden strumicka 18
veligden strumicka 19
veligden strumicka 20

Воскресение во Струмица

167
0

Воскресната Богослужба во храмот на Светите Кирил и Методиј во Струмица ја отслужи Викарниот Епископ Стобиски г.Јаков.

На велигденското празнување присуствуваа министрите за внатрешни работи и за труд и социјална политика Оливер Спасовски и Јована Тренчевска, градоналачникот на Струмица Костадин Костадинов, претставници на политичкиот живот и многуброен верен народ.

Погледнете ја галеријата: (фото: тивериопол.мк)

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *