Почетна Репортажа Воскресение Христово во Австралија меѓу Македонците
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 1
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 2
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 3
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 4
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 5
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 6
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 7
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 8
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 9
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 10
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 11
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 12
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 13
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 14
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 15
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 16
VEKLIGDEN VO AVSTRALIJA 17

Воскресение Христово во Австралија меѓу Македонците

328
0

Архимандритот Гаврил ја служеше Воскресната велигденска литургија во манастиротм Свети Климент охридски во Викторија, Австралија.

Погледнете ја галеријата:

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *