Почетна Вера МПЦ-ОА ВО Живо – Прогласување за светител на Јоаким Крчовски
ВО Живо – Прогласување за светител на Јоаким Крчовски

ВО Живо – Прогласување за светител на Јоаким Крчовски

871
0

Архиереите на МПЦ-ОА на лиитургија во Осоговскиот манастир вршат канонизација на Свети Јоаким Крчовски Преподобен учител и просветите.

Гледајте ја литургијата во живо НА ОВОЈ ЛИНК

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *