Почетна Вести Христијанство Владиката Петар задржан па пуштен: Направиле грешка ми се извинија патувам за Австралија
Владиката Петар задржан па пуштен: Направиле грешка ми се извинија патувам за Австралија

Владиката Петар задржан па пуштен: Направиле грешка ми се извинија патувам за Австралија

370
0

„Фокус“ успеал да стапи во контакт со владиката преспанско-пелагонски Петар, кој им потврди дека бил задржан на скопскиот аеродром од финансиска полиција, но дека била направена некаква грешка во процедурата.

-Ме задржаа на аеродром, но беше направена грешка. Кога луѓето сфатија што направиле, ми се извинија и јас сега патувам за Австралија – додаде владиката.

/ФОКУС

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *