Почетна На иста страна Светските верски лидери во заедничка порака (ВИДЕО)

Светските верски лидери во заедничка порака (ВИДЕО)

394
0

Светски верски лидери испратија заедничка порка во која ги повикуваат верниците да градат добри односи во светото. Видео пораката е насловека кога религиите ќе се обединат.

Погледнете ги пораките на светските верски лидери.

 

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *