Почетна Вести Српскиот патријарх начекан со незгодни прашања, за кои немаше одговори

Српскиот патријарх начекан со незгодни прашања, за кои немаше одговори

1.04K
0

Српскиот Патријарх Иринеј не успеа најдобро да се снајде на неколку прашања кои веројатно не очекуваше да му бидат поставени од човекот со кој се сретна по излегувањето од една од црквите на СПЦ во Србија.

Лицето, за кое од снимката може да се претпостави дека се движи со количка за посебни потреби му се приближи на Патријархот, но кога му се претстави како новинар и побара одговори на неколку прашања, почна маката на српскиот патријарх Иринеј.
Погледнете го видеото.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *