Почетна Анализа Што значи додавката Јустинијана Прима во титулата на Архиепископот на МПЦ-ОА

Што значи додавката Јустинијана Прима во титулата на Архиепископот на МПЦ-ОА

1.14K
0

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *