Почетна Вера МПЦ-ОА Пимен, Јосиф и Јосиф на Попова Шапка
image_large_537378854
image_large_2022407173
image_large_1207294743
image_large_588659031
image_large_231762703
image_large_1536456937
image_large_2098860493
image_large_1455647039
image_large_268467424
image_large_197500147

Пимен, Јосиф и Јосиф на Попова Шапка

750
0

Митрополитите Пимен, Јосиф Тетовски и Јосиф Кумановски отслужија заедничка литургија за Свети Наум во манастирот на Попова Шапка.

На Светата литургија како и секоја година пееше градскиот женски хор „Менада“ под раководство на маестро Ивица Зориќ.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *