Почетна Вести Министерот Спасовски дојде на промоција на книгата на Владиката Пимен
PIMEN 1
PIMEN 2
PIMEN 3
PIMEN 4
PIMEN 5
PIMEN 7
pimen 8
pimen 9
pimen 10
pimen 11
pimen 12
pimen 13
pimen 14

Министерот Спасовски дојде на промоција на книгата на Владиката Пимен

1.33K
0

Голем број поддржувачи и пријатели дојдоа на промоцијата на книгата „Патувајќи“, авторство на владиката Пимен на централната промоција во Скопје, во вторникот на 19 ссептември 2017 година.

Меѓу гостите беше и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, како и дел од владиците на МПЦ-ОА.

Промоцијата беше пред „Клубот Матица“, популарниот „Булевар на книгите“.

Погледнете дел од галеријата на гости од промоцијата.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *