Почетна Вести Христијанство Интернет страницата на Бигорски сега достапна и на англиски јазик
Интернет страницата на Бигорски сега достапна и на англиски јазик

Интернет страницата на Бигорски сега достапна и на англиски јазик

264
0

Бигорските монаси ја продолжуваат едукативната и инфморативна мисија. Откако бешем изработена верзија на грчки јазик, сега веб страницата на Бигорски доби и своја англиска верзија.

Редовните информативни содржини од сајтот постојано се достапни сега на триј јазика, македонски, грчки и на англиски јазик.

Целта велат од Бигорски е што повеќе луѓе од светот ја осознаат вистината и за Македонија и за православието.

Честитки!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *