Почетна Вера ГАЛЕРИЈА: Католиците ги прославија Цветници
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

ГАЛЕРИЈА: Католиците ги прославија Цветници

197
0

Католиците денеска го одбележуваат христијанскиот празник цветници. Тоа е поседната недела пред Велигден.

Според католичкито каленадар, Велигден оваа година е следната недела на 27 март.

Денеска во католичката црква, „Пресвето срце исусово“ во Скопје беше одбележан празникот Цветници.

ГАЛЕРИЈА:

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *