Почетна Вера Македонците од Албанија им ги честитаа рамазанските празници на муслиманите
Македонците од Албанија им ги честитаа рамазанските празници на муслиманите

Македонците од Албанија им ги честитаа рамазанските празници на муслиманите

81
0

Македонците од Албанија им ги честитаа рамазанските празници на муслиманите

3-Почитувани верниците со Исламска Вероисповед во Република Албанија и во целиот свет во името на Македонско друштво “Илинден“-Тирана и Македонско друштво “Илинден”-Тирана Огранок Голо Брдо ви честита Фитер Бајрам, со желба за многу лични успеси и бериќетна година, стои во чститката од  Македонско друштво “Илинден”–Тирана, Македонско друштво “Илинден”-Тирана Огранок Голо Брдо.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *