Почетна Вера Прочка одбележана и меѓу Македонците во Виена
viena 1
Viena 2
Viena 3
Viena 4
Viena 5
Viena 7
Viena 8
Viena 9

Прочка одбележана и меѓу Македонците во Виена

196
0

Со масовно присуство на богослужбата за велики Поклади, Македонците во Виена, Австрија ја одбележаа Прочка. Со благослов на надлежниот Митрополит европски Пимен, била отслужена света литургија во црквата „Св. Наум Охридски“ во Виена.

ГАЛЕРИЈА:

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *