Почетна Анализа Топ Тема – Што значи одлуката на Вселенската патријаршија за афтокефалноста на МПЦ?

Топ Тема – Што значи одлуката на Вселенската патријаршија за афтокефалноста на МПЦ?

378
1
Што значи одлуката на Вселенската Патријаршија за автокефалноста на МПЦ?
Во Топ Тема со Боби Христов, анализа со новинарите Бранко Ѓорѓевски и Марјан Николовски, како и директорот на Комисијата за односи со верските заедници, Даријан Стојковски.

Коментар(1)

  1. Од сите повикани ниту еден “достојно” избран епископ.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *