Почетна На иста страна Како се гради доверба меѓу верските заедници. Гледајте Сител во 11 часот денеска

Како се гради доверба меѓу верските заедници. Гледајте Сител во 11 часот денеска

205
0

 

Дали во Македонија може да се разговара без олеснувач од страна? Колку на меѓуверскиот дијалог му е потребен посредник?

sovet 1Гледајте ја специјалната седница на дел од некогашниот меѓурелигиски совет, кој според сите анализи беше најпозитивното нешто што Македонија некогаш го имала.

Што се случи? Зошто Советот е невидлив. Во сабота во 11 часот, откријте на Сител.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *