Почетна Вести Црногорскиот митрополит Михајло: Алах е еден и сите му се молиме

Црногорскиот митрополит Михајло: Алах е еден и сите му се молиме

885
3

mihajlo crna gora 1Митрополитот на Црногорската православна црква, која е канонски непризната, Михајло со својата последна изјава го привлече вниманието на јавноста.

Српските медиуми, ја нарекоа една од низата скандалозни изјави. Тој зборува дека Господ е еден и дека нема муслимански или христијански.

Еве го тој дел од изјавата:

Коментар(3)

  1. Кога брига шта говори један распоп. А његови “верници” сви могу стати у један аутобус ,и да остане места.

  2. Уште една поредна глупост на уредништвото.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *