Почетна Вера Архиепископот Стефан до лозарите: треба молитва, ама и мотика

Архиепископот Стефан до лозарите: треба молитва, ама и мотика

490
0

Архепископопт, г.г. Стефан традиционално во скопско Кучково денеска на Св. Трифун го благослови закројовувањето на лозјето. Притоа испрати и порака до лозарите.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *