Почетна Вера ВИДЕО: Велигденска порака на скопскиот бискуп

ВИДЕО: Велигденска порака на скопскиот бискуп

100
0

katolicka crkva opstoХристовото воскресение е темел на секоја човечка надеж и смисла на нашето постоење, бидејќи јасно ни говори дека овде на земјата, во оваа ограничено изнемоштено тело не сме сосема дома. Не очекува преобразба на телото и влез во царството на бесмртноста за кое Тој со своето Воскресение ни ја отвори вратата, вели во велигденската порака, скопскиот бискуп и апостолски егзарх, Киро Стојанов.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *