Почетна Политичка теологија Теоријата за еволиција и Бог

Теоријата за еволиција и Бог

320
0

Интересен мини видео документарец во кој се спротивставени теориите за настанокот на светот и еволуцијата на човекот. Бог наспроти дарвиновата еволуциона теорија.

Видеото има повеќе од 3,5 милиони прегледи на ЈУТЈУб каналот. Таму можете да ги видте експертските ставови на водечки научници од светските унивезитети.

Погледнете го видеото.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *