Почетна Верски буквар Што е Благодатниот оган и како доаѓа во Македонија

Што е Благодатниот оган и како доаѓа во Македонија

3.12K
0

Благодатниот оган кој слегува во црквата на Христовиот гроб, веќе неколку години со благослов на Отец Партениј од Бигорски доаѓа и во Македонија.

ТВ, Сител објави разговор со теолог на МПЦ кој го објаснува значењето на огнот и начинот како тој доаѓа во Македонија.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *