Почетна Репортажа Божик во Скопје
Божик во Скопје

Божик во Скопје

399
1

Фоторепортажа од Соборниот храм, “Свети Климент Охридски” и од црквата “Св. Никола” во Аеродром, веднаш по утринската божикна литургија.

Коментар(1)

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *