Почетна Репортажа МПЦ-ОА го одбележа патронот Свети Климент со величествени литургии
SvKliment_002
SvKliment_078
SvKliment_082
SvKliment_001
SvKliment_003
SvKliment_004
SvKliment_009
SvKliment_012
SvKliment_016
SvKliment_020
SvKliment_021
SvKliment_025
SvKliment_031
SvKliment_032
SvKliment_033
SvKliment_034
SvKliment_036
SvKliment_039
SvKliment_042
SvKliment_043
SvKliment_050
SvKliment_068
SvKliment_044
SvKliment_046
SvKliment_049
SvKliment_053
SvKliment_056
SvKliment_083
SvKliment_057
SvKliment_058
SvKliment_060
SvKliment_090
SvKliment_062
SvKliment_064
SvKliment_066
SvKliment_072
SvKliment_080
SvKliment_076
SvKliment_085
SvKliment_088
SvKliment_089
SvKliment_093
SvKliment_095
SvKliment_097
SvKliment_099
SvKliment_101
SvKliment_103
SvKliment_107
soboren sveti kliment
SvKliment_013
SvKliment_018
SvKliment_028
SvKliment_030

МПЦ-ОА го одбележа патронот Свети Климент со величествени литургии

179
0

Во Соборниот храм Свети Климент Охридски во Скопје, со вечерна Богослужба и со утринска литургија беше одбележан патрониот празник на МПЦ-ОА. Вечерната ја служеше Епископот Антаниски, г. Партениј, а утринската владиците г. Агатенгел, г. Јосиф и г. Партениј.

Ужувајте во фоторепортажата направена до Бигорски.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *