Почетна Вести Ислам Курбан Бајрам – 28 јуни, неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед
Курбан Бајрам – 28 јуни, неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед

Курбан Бајрам – 28 јуни, неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед

91
0

Првиот ден од Курбан Бајрам, 28 јуни (среда) е неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството, на граѓаните од муслиманската вероисповед во Република Северна Македонија им го честита празникот Курбан Бајрам.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *