Почетна Вести Христијанство Дали знаете за што се користат приходите од етно ресторанот „Куќа на мијатците?
Дали знаете за што се користат приходите од етно ресторанот „Куќа на мијатците?

Дали знаете за што се користат приходите од етно ресторанот „Куќа на мијатците?

1.29K
0

Дали сте знаеле дека етно ресторанот “Куќа на мијаците” своите приходи ги пренасочува за социјално загрозени семејства, социјализација и лекување на децата зависници што престојуваат Бигорскиот манастир, згрижување на бездомници, грижа на лица отфрлени од општеството и изградба на манастирите и црквите во Мијачкиот регион?

Секогаш кога вие ќе одлучите вашиот ручек да го поминете во овој етно ресторан со превкусна мијачка храна вие лекувате болен, згрижувате бездомник, помагате на социјално загрижени семејства и ги градите црквите и манастирите во Мијачкиот регион.

Етно ресторан „Куќа на Мијаците“ – “The House of the Miyaks”

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *