Почетна Репортажа Фото Цветници во Бигорски
partenij cvetnici
cvetnici big 1
cvetnici big 2
cvetnici big 3
cvetnici big 4
cvetnici big 5
cvetnici big 6
cvetnici big 7
cevtnici big 8
cevtnici big 9
cvetnici big 10
cvetnici big 11
cvetnici big 12
cvetnici big 13
cvetnici big 14
cvetnici big 15
cevtnici big 16
cvetnici big 17
cvetnici big 18
cvetnici big 19

Цветници во Бигорски

126
0

Фотогалерија од Бигорски, од чествувањето на Цветници. Литургијата ја водеше, Епископот Антаниски, г. Партениј.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *