Почетна Вера Запознајте ги црковните отци на радио Мариjа
Запознајте ги црковните отци на радио Мариjа

Запознајте ги црковните отци на радио Мариjа

208
0

Радио Мариа, специјализираното црковно радио на Католичката цркав во Македонија подготвува емисии на тема „да ги запознаеме црковните отци“.

1Емисијата се емитува во живо во вторник во 10 часот и 30 минути со дон Јошт Мезег

емисјата слушнете ја  на Радио Марија

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *