Почетна Репортажа Вечерната Богослужба со Отец Партениј во Соборен низ објективот на Драган Тануровски
DSC_2744
DSC_2716
DSC_2707
DSC_2703
DSC_2700
DSC_2685
DSC_2682
DSC_2661
DSC_2642
DSC_2640
DSC_2638
DSC_2627
DSC_2621
DSC_2601
DSC_2597
DSC_2563
DSC_2554
DSC_2549
DSC_2542
DSC_2529
DSC_2525
DSC_2520
DSC_2519
DSC_2517
DSC_2506
DSC_2502
DSC_2491

Вечерната Богослужба со Отец Партениј во Соборен низ објективот на Драган Тануровски

493
0

Младиот и талентиран фотограф, Драган Тануровски, низ звојот објектив ја овековечи вечерната Богослужба за Свети Климент Охридски во Соборниот Храм Свети Климент Охридски во Скопје, со која чиноначлствуваше епископот Антаниски г. Партениј, со свештеници од Скопската Епархија и монаси од Бигорскиот манастир.

Како ретко кога Соборниот храм во Скопје беше препоилн за ваква Богослужба.

Погледнете ја фоторепортажата на Драган Тануровски.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *