Почетна Репортажа Фото ГАЛЕРИЈА: Орден за заслуги за Бигорскиот манастир
bigorski orden 1
bigorski orden 2
bigorski orden 3
bigorski orden 4
bigorski orden 5
bigorski orden 6
bigorski orden 7
bigorski orden 8
bigorski orden 9
bigorski orden 10
bigorski orden 11
bigorski orden 12
bigorski orden 13
bigorski orden 14
bigorski orden 15
bigorski orden 16
bigorski orden 17
bigorski orden 18

ГАЛЕРИЈА: Орден за заслуги за Бигорскиот манастир

511
0

Претстедателот на државата, Стево Пендаровски го одликува Бигорскиот манастир со Орден за заслуги на државата. Чинот на доделувњето на орденот беше во претседателската резиденција на Водно.

Како тоа изгледаше од фотогалеријата на Бигорски.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *