Почетна Вести Епархијата на МПЦ во Тетово подели огревно дрво за сиромашните семејства
Епархијата на МПЦ во Тетово подели огревно дрво за сиромашните семејства

Епархијата на МПЦ во Тетово подели огревно дрво за сиромашните семејства

449
0

Тетовско-гостиварската епархија ја продолжува хуманитарната акција за донирање огревно дрво за сиромашните семејства.

Со благослов на надлежниот Митрополит Jосиф, вчера беа поделени дрва за огрев на на повеќе сиромашни семејства.

Ова е втора година како Тетовско-гостиварската епархија ја спроведува оваа акција.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *