Почетна Вера Евангелско-Методистичка

Евангелско-Методистичка

Вељаноски: Соживотот и толеранцијата е пат на просперитет

Уредник
0
0
151
Претседателот на Собранието Трајко Вељаноски во божикната честитка до претседателот на Евангелско – Методистичката црква во Македонија Емил Заев и до верниците од оваа вероисповест, потенцира дека јакнењето на соживото и толеранцијата е чекор по патот на просперитет на државата. – Христовото раѓање е величествени ден и празник кој не зближува, ни внесува топлина во […]