Почетна Вести Средбите на Мајка Тереза во САД
Средбите на Мајка Тереза во САД

Средбите на Мајка Тереза во САД

73
0

Американската амбасада во Ватикан објави ексклузивни фотографии и видеа од посетите на Мајка Тереза на САД. Во чест на септември и прогласувањето на Мајка Тереза за светица, амбасадата на САД направила посебен интернет сајт во кој се пренесени сите значајни настани кои ја поврзуваат Мајка Тереза и Соединетите Американски држави.

 

 

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *