Почетна Вести Рејсот Реџепи во посета на Гостивар
Рејсот Реџепи во посета на Гостивар

Рејсот Реџепи во посета на Гостивар

148
0

Поглаварот на ИВЗ, Сулејман Реџепи, заедно со генералниот секретар Ирсал Јакупи и административниот секретар на Ријасетот, Куфли Османи на 9 февруари бил во посета на Муфтиството на Гостивар.

Домаќин на делегацијата на Ријасетот бил, Гостиварскиот Муфтија, Шакир Фетаху. Поглаварот Реџепи и секретарите на ИВЗ и Ријасетот учествувал и на редовната седница на Муфтиството на ИВЗ, во Гостивар.

Како, што соопштува Муфтиството од Гостивар, Муфтијата Шакир Фетаху детално ги информирал членовите на муфтиството за активностите.

Рејсот Реџепи и делегацијата на ИВЗ ја посетиле и дисперзираната женска паралелка на Медресата Иса Бег во Гостивар.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *