Почетна На иста страна На иста страна – Прва епизода. Како секојдневно да комуницираме?

На иста страна – Прва епизода. Како секојдневно да комуницираме?

840
3

Гледајте На Иста Страна . . . Најдобро се разбираат оние кои меѓусебно комуницираат. На кафе-муабет со митрополит европски Пимен и ресенскиот муфтија Џунет Јашар.

1

Коментар(3)

  1. Па римокатолиците – ватикан го создадоа исламот така да ова не е чудно со оглед дека пимен е папин слуга.

    1. Исламот се појавува во 7 век, а римокатолиците отпаднаа од вистинската вера во 11 век. Па како тие го создале исламот не ми е јасно?

  2. Абре луге зашо коментарите ми ги избришавте

Напиши одговор на Igor Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *