Почетна Репортажа ФОТО ФЕЉТОН: Десет најубави храмови во светот
ФОТО ФЕЉТОН: Десет најубави храмови во светот

ФОТО ФЕЉТОН: Десет најубави храмови во светот

498
0

„Религија.мк“ го објавува вториот дел „Фото Фељтон“ на најубавите цркви во светот, направен од „Националниот центар за млади новинари“ во Америка. Стануваз збор за избор на десет најубави архитектонски градби на храмови, кои пленат со својата моќ, прецизност во изработката, милијатирните детали и гламурозната внатрешност.

Погледнете ја галеријата:

 

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *