Почетна Вера Даниел Дончевски го фати крстот во Скопје
Даниел Дончевски го фати крстот во Скопје

Даниел Дончевски го фати крстот во Скопје

126
1

Во Скопје каде беше централната манифестација за Водици најбрз беше Даниел Дончевски. Тој ја понесе радоста меѓу стотината верници кои влегоа во ладните води на Вардар.

Дончески го прими благословот од Архиепископот Стефан. Тој по четврти пат го фаќа светиот крст.

 

Коментар(1)

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *