Почетна Анализа За верата, верските институции, верниците – кој каква улога има во општеството?

За верата, верските институции, верниците – кој каква улога има во општеството?

164
0

Религијата, односот во општеството, верските институции, како и верниците и нивниот однос кон верата, беа дел од главната тема на поседната емисија Стадион на Канал77.

Во оваа анализа гости беа претставници на МПЦ, универзитетски професори, претставници на атеисти, како и новинари.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *